CDB Diskusjonsforum.

Innlegg i diskusjonsforum ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved innlegget.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Asbjørn, 28. sep, 2010
Hei Ronny. Jeg kjører bort til Ivar og ser om det er noe som er kjekt å ha og sender deg svar.
E-post:
Skrevet av Ronny E, 28. sep, 2010
Asbjørn, eru intr. resten av Kawan, den står nede hos Ivar. Jeg har en som er intr. i ramma pga papirene. Hva er du eventuelt intr i?
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 15. jun, 2010
Det var et bra innspill å be om tilbakemelding på bildene. Hvordan blir det med deg til helgen, skal du bli med til Eskilstuna?
E-post:
Skrevet av Erik J., 11. jun, 2010
Hei gutter. Det er Erik, han fyren med fotoapparatetet... Jeg lurte på om dere kunne ta en titt på bildene jeg tok på Spring Nats, og bedømme/komentere om hva dere syntes er bra/ikke, evt. mangler (ris og ros). På denne måten kan jeg prøve å ta bedre bilder. Snakkes, Erik
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 8. jun, 2010
Ronny... sjekk dekksporet! dette kommer du til å se mye av i sommer, så du må nok trekke opp strikken ekstra mye i år skal du få noe på hylla:)
E-post:
Skrevet av Ronny Pirat, 3. jun, 2010
asbjørn sin tur??????? hva er nå dette???
E-post:
Skrevet av erland jensen, 26. mai, 2010
asbjørn sin tur i år igjen,annahver gang dere må dele ikke krangle nå hihi
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 19. mai, 2010
Sykkelen din har jo handicap gearing så du burde jo ha en god sjanse Er litt usikker på han fra Hølandstraktene..... han har jo lagt lista fra før :). Hadde jo hvert litt gøy å lage litt konkurranse selv om jeg kjører på delevaskemiddel hehe!
E-post:
Skrevet av Øyvind Pirat Larsen, 19. mai, 2010
Hei vandrepokalen blir nok i FATEBY he.he.he.
Hjemmeside:
Skrevet av Asbjørn, 18. mai, 2010
Etter masse prøving, feil, dynotest osv, begynte Kawaen å "snakke" på Spring Nats søndag. Etter å ha rettet opp noen vitale feil, kom det siste draget jevt og fint over banen ( ny pers på 223km/t når jeg tok det pent.) Regner med at det blir en ny tur til Roar Aas i begynnelsen av juni, og fungerer det meste greit da, blir det første målet å komme under 10 sek, kanskje det blir i Eskilstuna i juni :) (Det er jo noen har annonsert at vandrepokalen kommer til å få ny adresse i 2011, ... hehe!)
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 6. mai, 2010
CDB Streamer.
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 16. apr, 2010
Har nå kjørt dynotest på Kawaen hos Roar Aas på Ramstad. Selv om at vi ikke fikk helt uttelling, var det uansett bra resultater. Sykkkelen gikk klokkerent helt til turboen begynte å lade, da linet den ut. Det var ikke nok med en bensinpumpe på 8 dyser, så jeg remonterer bensinpumpe nummer 2 og setter opp 2 separate fuelsystemr før 8 mai. 1 for primærdyser og et for tilskudd dyser.
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 25. mar, 2010
Hei Jan Erik.
Det var hyggelig å høre fra deg.
Nei du kan ha ditt eget team. Som du ser under folderen classic team, er vi i dag Jeppe`s racing og Pirat Racing. Hadde hvert gøy med flere team i CDBN.

Mht krav til sykler i CDBN, gjelder det 1984 modeller og eldre og at de skal se tidsriktige ut. På nettsiden vår ligger referat fra årsmøtet for 2009, her kommer det frem hva som ligger til grunn for en CDB.
E-post:
Skrevet av Jan Erik Skrefsrud, 25. mar, 2010
Hallo! Flott tiltak med denne sida :)
Vil gjerne bli medlem hos dere, men er det mulig å være aktivt medlem uten å inngå i Pirat Racing?? ..har liksom et eget racingteam..

Lurer også på om jeg får lov til å være aktivt medlem med min 84 GSX dragbike? Selv om jeg kjører med OldSchool sugeturbo så har jeg også shiftlight (lyspærer var da funnet opp før 1984!) og progressiv styring av turbotrykket.

Driver forøvrig å bygger en ny Classic dragbike: ramme av helt egen konstruksjon, 84mod Audi 2,2liter 5cyl forgassermotor og automatkasse (montert på langs!), samt 22,5" bredt bakdekk på 17" bred felg. 82mod Kawa front i 40graders rake gir ca 220cm hjulavstand. Blir ikke klar i 2010.

Til Asbjørn: ring meg en dag det passer. Mitt nye firma (Pro-Start) vil vurdere å være sponsor av CBN
:)
Jan Erik
E-post:
Skrevet av Asbjørn, 16. mar, 2010
Vi jobber litt med T-skjorter/gensere evt jakker, med trykk for Pirat Racing/Jeppes Racing og streamer for Classic Dragbike.net til å ha i bakruta på bilen.

T-skjorter med god kvalitet, merke på rygg, bryst og 2 x trykk på begge armer. Er det noen som kjenner til firma som ønsker reklameplass,kan det ordnes i bytte for spons til Classic Dragbike.


Streamer med reflex sølvfarget: ClassicDragbike.net
Egendefinerte T-skjorter er også mulig, men da må vi be om egen pris på disse.

Kommer tilbake med flere detaljer senere.
E-post:

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:18

Resultat från Gardermoen inlagt....under CDBS Resultat.
Grattis Björn till totalvinst i Cup 2018
BREKH

...
19.09 | 18:37

Resultat från Gardermoen inlagt....under CDBS Resultat
Tack alla för en trevlig helg.
Grattis Öjvin till CupVinst 2017
BREKH

...
11.06 | 22:14

Resultat från Kjula inlagt....Tack alla för en trevlig helg. BREKH

...
01.03 | 09:16

Bra innlegg!

...